Zidna oplata

Midi Box/Rasto

Midi - Box okvirni zidni oplatni sistemi spadaju u srednje teške oplatne sisteme, elemenata visine 150, 270 i 300 cm te širine elemenata od 25 - 90 cm. Kvaliteta materijala i izrade garantira trajnost i dugovječnost elemenata. Okviri elemenata izrađeni su od visokokvalitetnih čeličnih profila, a postupkom vrućeg cinčanja trajno su zaštićeni od korozije. Gustoća poprečnih rebara okvira osigurava oplatnoj ploči nesavitljivost i krutost uslijed udara betona. Oplatne ploče izrađene su od višeslojne vodootporne šperploče sa obostranim zaštitnim filmom što gotovom zidu garantira finoću i visoku kvalitetu površine. Brzo, jednostavno, lako i sigurno međusobno spajanje svih elemenata omogućeno je dobro razmještenim provrtima na okovima te univerzalnim spojnicama i dodatnim elementima za učvršćivanje što omogućuje brz transport i premještanje većih gotovih elemenata (do 30 m2).

Preuzmite katalog

Midi-Box Plus - okvirna zidna oplata

Midi-Box Plus zidni oplatni sistemi spadaju u teške oplatne sisteme, visine elemenata 270 i 300 cm te širine elemenata od 90 do 240 cm. U potpunosti su kompatabilni s Midi-Box elementima tj. mogu se spajati s njima bez ikakvih problema te je identičan i sav spojni pribor. Brzo, jednostavno, lako i sigurno međusobno spajanje i učvršćivanje omogućuje brz transport i premještanje većih gotovih elemenata. Slaže se sa sistemom Huneback Rasto.

Stropni oplatni sistemi - ALUSTROP

Struktura oplatnog sistema sastoji se od aluminijskih okvira širine 40, 60, 75, 90 i 180 cm te 90 i 180 cm dužine. Okviri su ispunjeni vodootpornom šperpločom. Dopušteno opterećenje je 13 kN/m2.

Kanalna (razuporna) oplata

Planiranje - Primjena - Upotreba Moderna rješenja zagrađivanja kanala, rovova i građevinskih jama.

Osiguran rad u jami

Nezagrađeni kanali, rovovi ili jame, potencijalna su opasnost za radnike te postoji opasnost da budu zatrpani slično kao u nesrećama u lavini. Zbog toga zakonodavac nalaže da sve građevinske jame dublje od 1,25 m odnosno 1,75 m budu zagrađene za siguran za rad. Tako da proizvodi nose oznaku kvalitete i sigurnosti GS, TUV i DIN EN ISO 9001.

Sigurnost pored jame

Kako o sigurnosti u jami tako i pored jame zagradni sistem mora osigurati, poglavito u gradskim središtima, stabilnost tla zbog objekata koji se nalaze u blizini iskopa ili jako prometnih ulica. Kod tako velikog dodatnog opterećenja zagradni sistem mora osigurati svu sigurnost za ljudstvo i objekte oko iskopa.

Velike zagradne površine

Velike zagradne površine, brza montaža i demontaža odlikuju zagradne sisteme, te ih čine optimalnim rješenjem prilikom svakog iskopa. Zagradni sistemi omogućavaju siguran rad na dubini do 10 m te širini do 12 m. U osnovi zagradni sistemi se sastoje od 2 zagradne ploče i 2 elementa za razupiranje. Tako odabiremo sistem koji ćemo koristiti. Vrsta tla: dopušteno opterećenje ploče. Dubina jame: izbor zagradnog sistema Ovisno o dubini iskopa u ponudi imamo nekoliko zagradnih sistema koje možemo koristiti na dubinama od 2 m pa sve do 10 m.

Zamjenske ploče i šperploče

Nudimo sve zamjenske ploče za katne i stropne oplate u F/F ili Long Life verziji kao i zamjenske špere za skelu. Nudimo također veliki izbor šperploča.

Prodaja oplatnog pribora

Prodaja kopči za oplate sljedećih tipova: